dimarts, 23 de juliol del 2013

Gelat d'Oreo


És el primer cop que preparo gelat, no ho sé perquè no em vaig comprar una geladora abans, són molt fàcils de preparar i el resultat és excel·lent.
 La veritat es que em vaig animar quan fa unes setmanes el bloc de Ensucrat, va començar a penjar unes receptes de gelats deliciosos, i al cap de pocs dies vaig veure a l'Aldi una oferta d'una geladora, era la meva no la podia deixar escapar.
Com que a casa ens ha agafat una dèria per aquestes galetes, vaig pensar que seria una bona manera d'iniciar-me amb aquest deliciós gelat d'Oreos.
El resultat boníssim, si el proveu no teniu escapatòria es addictiu.

Ingredients
Per la crema
  • 250ml de llet
  • 250ml de nata per muntar
  • 130g de sucre
  • 20g de sucre invertit
  • 3 rovells d'ou
  • 1 sobre de sucre avainillat
  • 1polzim de vainilla amb pols
  • 30g de "maizena"
Per acabar el gelat
  • 250ml de nata per muntar
  • de 10 a 15 galetes oreo
  • 3 oreos petites per acabar la decoració
Preparació
Amb un cassó posem 125ml de llet, 250ml de nata, el sucre avainillat, la vainilla amb pols i la sucre, posem al foc i quan comenci a bullir retirem i afegim (125ml de llet,  maizena dissolta i els rovells d'ous batuts), tornem a posar al foc i anem removent a foc mitja fins que comenci espessir.
Retirem del foc i deixem refredar amb paper film.
Muntem 250 ml de nata amb unes barilles (la nata les barilles i el bol han d'estar ben fredes), i un cop ben muntada la barregem amb la crema anterior quan estigui freda, hi remenem amb moviments envolvents.
Un cop tenim preparada la mescla la deixem a la nevera un parell d'hores i a continuació la posem a la geladora i la deixem uns 30 minuts (Els últims 4 minuts li afegim les oreos trocejades amb troços grandets)
Un cop passat el temps de la geladora aboquem la mescla amb un recipient per anar al congelador i decorem amb oreos petites per sobre.
Deixem el recipient al congelador fins que agafi consistencia, al cap de 4 hores estava perfecte, si el deixem més temps el retirem 15 minuts abans de menjar-lo.

7 comentaris:

  1. Si el veuen les meves filles pringo avui mateix preparant-lo! Són no fans sinó fanàtiques de les oreos!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la veritat que aquestes galetes enganxen... però ja no et dic res amb la combinació de gelat....

      Elimina
  2. Esta molt bo!! Jo l'he fet també i em va agradar molt, el tinc pendent de publicar jejejej La meva recepta és molt senzilla i segur que el teu està molt més bo, ho tindre que provar així tambe! petons

    ResponElimina
  3. Acabo de donarme compte que quan vsig fer el gelat no vsig posar els ous perque ru tampoc els vas posar!! Els tens sls i gredients pero no a la preparacio!!!! I va quedar molt be!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es veritat Núria, ja ho he afegit, els rovells d'ou es posen junt amb la llet i la "maizena".
      Gràcies i mil perdons!

      Elimina
  4. Tambe he vist que poses dos cops lnata per muntar. Jo vaig interpretar que lo primer era crema de lletvi auxi ho vaig fer!! Deu ser una errada no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els dos cops vaig utilitzar nata per muntar. Primer 250 ml per preparar la crema, (en aquest cas no la muntem, la posem al casso al foc amb la llet, la sucre i la vainilla) i els altres 250 ml per acabar el gelat (aquest si muntem la nata).

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...