dissabte, 20 d’abril de 2013

Pastís de iogurt grec i maduixes

Amb aquesta recepta 
he guanyat el premi concurs mossegades
L'altre dia va ser l'Aniversari de la meva mare, evidentment li havia de preparar un pastís, havia de complir una sèrie de requisits: que no fos gaire gran, que fos lleuger (es que sempre que li ensenyo les fotos dels pastissos que faig em diu.. uii si que ha de ser bo...però ha d'engreixar molt..) que fos espectacular, i evidentment que fos bo.
Crec que ho vaig aconseguir!!!!
Aquí teniu un bon pastís d'Aniversari de iogurt grec i maduixes!



Ingredients: (per un motlle de 14cm)
  • 100g de galetes caramel.litzades (Lotus)
  • 35g de mantega
  • 3 iogurts grecs
  • 200 ml de nata
  • 4 fulles de gelatina
  • 20g de sucre llustre
  • maduixes
  • xocolata pe decorar
  • per l'almívar 150ml d'aigua i 100g de sucre
Preparació
Per la base: Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega, 
Anem repartint la barreja i la premem amb una cullera al fons del motlle, fins que quedi ben aplanat i aixafat a la base. Ho deixem reposar a la nevera
Preparem la mousse: Amb un bol i posem els iogurts, el sucre i ho barregem amb la nata semi-muntada.
Hidratem les fulles de gelatina uns 10 minuts amb aigua freda, passat el temps les traiem i les escalfem al microones uns segons fins que estiguin desfetes, i les afegim a la barreja anterior.
Un cop tot ben integrat afegim la barreja per sobre la la base de galeta, fins l'alçada que volguem (ens sobrarà barreja, la reservem).
Posem de nou el pastís a la nevera i ho deixem reposar fins que qualli (jo vaig deixar-ho tot el dia)
Per la decoració:  Desfem la xocolata al microones i la posem dins d'una manega pastissera, i anem fent figures a sobre d'una tira de paper de forn, amb molt de compte incorporem la tira de paper amb la xocolata pel voltant del pastís i ho deixem uns minuts a la nevera fins que s'hagi endurit la xocolata, llavors retirem amb delicadesa la tira del paper.
Posem un cassó al foc amb l'aigua i el sucre i fem un almíver (anem remenant perquè es dissolgui el sucre i un cop ha bullit i el sucre estigui dissolt ho retirem del foc i posem uns 10 minuts les maduixes)
Escorrem les maduixes i quan estiguin fredes les anem decorant per sobre el pastís







11 comentaris:

  1. Sandra! Aquest pastís no és bonic, ÉS PRECIÓS!!! I la decoració del voltant em sembla fantàstica!!! Amb el teu permís, queda incorporat al meu receptari!!!

    ResponElimina
  2. I com es que jo et coneixia?? :(...ara ja si!!!
    Tinc un repte al bog de pastissos de formatge, si t'animes ja saps!! petons!!

    ResponElimina
  3. Hola Sandra,
    estem realment meravellades pel fet de què tu, amb el bloc tan fantàstic que tens ens proposis a nosaltres pel premi del best blog.

    La sorpresa ha estat supina!

    Gràcies, estem super contentes.

    ResponElimina
  4. T'ha quedat preciós aquest pastís, i la decoració de xocolata del voltant m'encanta.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Un pastís preciós!! Segur que la teva mare va quedar ben contenta!

    ResponElimina
  6. Quina meravella de pastís, preciós, te'l copio segur. Gràcies un altre cop pel premi best blog!! petonets!

    ResponElimina
  7. T'ho mereixes perquè era una recepta genial!!! I quines fotos!!! Per cert, ho oblidava, t'he escollit per un premi, si passes pel meu bloc ho veuràs!!! Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Hola Sandra, primer de tot, un pastís espectacular, t'acabo de descubrir i estic pesejant per per el teu bloc.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Uauuuu! He arribat a aquí per casualitat i EM QUEDO!!! Quin nivell! Un pastís fantàstic :)
    Salutacions


    www.bruixesalacuina.blogspot.ch

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...