divendres, 5 d’abril de 2013

Premi Best Blog



Fa uns dies la Mònica del blog http://galetesimescosesdolces.blogspot.com.es/ em va alegrar el dia donant-me una bona notícia, em va atorgar el premi Best Blog.  És una iniciativa que es va crear per promocionar els blocs amb menys de 200 seguidors, i motivar-los per continuar creixent.
Personalment es molt gratificant rebre aquesta classe de premis, ja que t'anima i et motiva per publicar noves entrades el blog.
Les normes bàsiques del premi són: contestar el qüestionari que et formulen, i premiar a 20 blocs més que, com el teu, tinguin menys de 200 seguidors.
Per tant responc el qüestionari que em va formular la Mònica

1)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria? Des de ben petita m'agradava jugar a cuinetes, (diguem que les nines no eren el meu fort), però realment he anat experimentant més  desde que he sigut Mare.
2)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional? No, res a veure
3)Quan vau decidir crear un bloc? Per curiositat, investigant vaig descobrir que era ben fàcil i m'hi vaig tirar!
4)Amb quina finalitat el vau crear? Per compartir les receptes que vaig fent dia a dia
5)Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica? És una excel.lent manera
6)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria? Si ara començo
7)Quina és la recepta dolça que millor us surt? Em va agradar molt la combinació que vaig crear pels bombons de codonyat i pinyons
8)I de salada? les pizzes
9)Teniu algun blocaire famós de referència?En concret no sabria dir-te, m'agraden moltíssims blocs!
10)I de cuiner o pastisser, sou fan d'algun en concret? mmmmm fan, fan... no, n'admiro a molts
11)En quina recepta esteu treballant ara? vaig veure per la xarxa un nou concurs que anava de maduixes
 I la llista dels 20 blocs que premio son, 
 Moltes Felicitats a tots!!
i el qüestionari a respondre pels meus nominats és:
1) Quan fa que tens el blog?
2)Quina és la teva recepta més visitada?
3)Com va començar la vostra afició per la cuina o la pastisseria?
4)Aquesta afició té alguna relació amb la vostra activitat professional?
5)Quan vau decidir crear un bloc?
6)Amb quina finalitat el vau crear?
7)Creieu que és una bona manera d'intercanviar informació gastronòmica?
8)Participeu periòdicament en algun concurs de blocs de cuina o pastisseria?
9)Teniu algun blocaire famós de referència?
10)En quina recepta esteu treballant ara?



6 comentaris:

  1. Sandra, són de l'hort d'en Pollet, gràcies

    ResponElimina
  2. ´Moltíssimes gràcies pel premi Sandra!!
    petunets!!

    ResponElimina
  3. Hola Sandra!!! Moltíssimes gràcies pel premi, ens ha fet molta il.lusió tant a la Montse com a mi! A veure si demà ens hi fiquem i continuem la roda, ens llegim!! (Cuinant entre llibres)

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies per aquest premi! De veritat que s'agraeix! Ara em toca a mi repartir Best Blog! Gràcies!! (Xicuina)

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies pel premi, perdona però encara no t'ho havia agraït, porto un mes fatal de feina!!! ara em poso a repartir el premi!! petonets!!

    ResponElimina
  6. Hola Sandra! Ja fa dies que em vas deixar el missatge al meu blog i encara no t'havia ni donat les gràcies... ho sento, he estat molt desconnectada. Moltes gràcies!
    Tens cosetes bones per aquí, felicitats!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...