diumenge, 6 d’octubre del 2013

Gintònic Nordes amb cardamon i twist llimona

Nordes Gin, és una ginebra gallega, es caracteritza per està destil.lada a partir de vi albarinyo, utilitza botànics silvestres gallecs,  com la marialluïsa, el llorer, el toxo, l'herba caralleira o l'eucaliptus, també incorpora la salicòrnia (una planta marina) pell de llimona, junípero, cardamom, quinina, gingebre, hibisc, regalèssia, i te.

En boca, molt fresca, elegant i equilibrada, amb un toc especiat i cítric, a part, té una entrada en boca molt lleugera i suau, és bastant persistent i molt aromàtica. Diferent. Recomanable

Preparació
Refredem la copa amb gel, acostumen a cabre uns 6 glaçons, a continuació tallem un tros de llimona i només posarem les vores del costat, l'afegirem a dins la copa.
Amb unes pinces torcerem el tros de llimona sobrant i el col.locarem a sobre la copa perquè només caiguin a dins les essències que deixi anar la llimona.
Afegirem un cardamom
A continuació 5 cl de la Ginebra, en aquest cas Nordes Gin
I finalment amb una cullerera trenada deixarem lliscar la tònica, amb aquest gintònic he utilitzat 1724.


1 comentari:

  1. Seguint aquestes indicacions tan precises és impossible que no surti al punt!!! Està clar que a més d'una magnífica rebostera ets també una experta "barwoman"!!! Una abraçada!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...