dimecres, 13 de novembre de 2013

Magdalenes d'Orxata

El cap de setmana passat vam anar a celebrar la castanyada amb una casa rural, amb un colla de pares de la classe del Guillem, ens ho vam passar d'allò més bé tant els petits com els grans, va ser una experiència per tornar a repetir.
A l'hora d'esmorzar en veure que molts esmorzaven magdalenes en va voler, quan a casa no en vol mai, i entre mi vaig pensar en aquesta recepta de magdalenes que tenia moltes ganes de fer, però que no em decidia mai, perquè pensava que me les hauria de menjar totes jo.
Per tant un cop arribat a casa després del cap de setmana vaig buscar entre totes les receptes de pendents i m'hi vaig posar.
Un èxit total, són molt suaus i amb toc final d'orxata. Vaig treure la recepta del bloc
Ingredients
  • 3 ous
  • 200g de sucre
  • 100g d'oli de girasol
  • 300g d'orxata
  • 15g de llevat
  • 400g de farina de rebosteria
Preparació
Preescalfem al forn a 180º
Comencem a batre els ous amb el sucre,  fins dupliqui el volum, i quedi una mescla blanquinosa.
Afegim l'oli i l'orxata, fins que quedi ben integrat.
Afegim la farina i el llevat tamitzats i ho barregem amb una espàtula amb moviments envolvents fins que estigui totalment integrats.
Posem paper de magdalenes a dins dels motlles i els omplim de la mescla fins 3/4, introduim al forn durant uns 20 minuts.
Deixem refredar sobre una reixeta.








2 comentaris:

  1. Magdalenes d'orxata...quina passada....s'han de provar!!! Una preciositat Sandra!

    ResponSuprimeix
  2. Que original d'orxata!!! Ho tinc que provar... petons

    ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...