dimecres, 9 de gener de 2013

Pa de llet esponjós amb panificadora

Ja fa varis anys que tinc la panificadora, i he provat mil i una maneres de fer pans, però us haig de dir que el resultat d'aquest pa ha agradat molt, queda molt esponjós i amb un gustet molt suau.

Ingredients

  • 200g de llet
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 culleradetes de sucre
  • 40g de mantega fosa
  • 310g de farina de força
  • 10g de llevat fresc o una culleredeta de seca

Preparació

Posem tots els ingredients a la panificadora per ordre que apareixen a  la recepta, encenem la panificadora amb el programa de pa blanc o bàsic, pes 750g, torrat alt.

Un cop finalitzat el programa deixem refredar el pa sobre una reixeta.

La recepta vaig trobar-la a aquest bloc, a on hi podeu trobar infinitat de pans.

1 comentari:

  1. Felicitats per lo maco que t'ha quedat i gràcies per la recepta. Jo no fa gaire que tinc la panificadora i encara no he fet pà de llet però aquest el penso fer dons te molt bona cara.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...