diumenge, 19 de gener de 2014

Galetes de llet condensada

Crec que és el primer cop que faig una recepta i la publico al mateix dia. Aquest cap de setmana ha sigut molt diferent del que em pensava que seria inicialment, ahir havia d'anar a Tàrrega, però al final no va poder ser, ja que el Guillem no es trobava gens bé,  i vaig haver de portar-lo al metge, i després jo, vaig estar tota la tarda sense fer res tombada al sofà, no tenia forces de res, ja em rondava alguna cosa.
Aquest matí he decidit  canviar el xip i distreure'm una mica fent  cuinetes, tampoc em volia complicar-me molt la vida, perquè amb la grip que porto a sobre no sabia fins a on podia arribar, i he pensat en aquestes galetes que vaig veure un dia al bloc, jo les  he banyat amb xocolata i llavors de sèsam caramel · litzat que vaig comprar al Lidl.
El resultat espectaculars, molt fàcils de fer i amb un molt bon gustet de llet condensada i excel·lent combinació amb la xocolata i el sèsam caramel·litzat.


Ingredients
-100g de mantega a temperatura ambient
-100g de llet condensada
-140g de farina amb llevat incorporat (tipo bizcochona)
-1 sobre de sucre avainillat.
-1 punteta de sal
-xocolata per fondre
-llavors de sèsam caramel.litzat.

Preparació 
Preescalfem el forn a 180 º
Batrem la mantega, juntament amb el sobre sucre avainillat i la punteta de sal, fins que quedi una barreja ben esponjosa i cremosa
Afegirem la llet condensada en un fil i seguirem batent.
Tot seguit afegirem la farina tamisada i remenarem. amb moviments envolvents amb una espàtula, fins que ho tinguem ben incorporat.
Farem boletes amb la massa i les anirem posant a la safata de forn folrada de paper de forn o un silpat, separades entre si perquè no s'uneixin al enfornar.
Les introduirem al forn durant  uns 12-15 minuts
Les deixem refredar i finalment decorarem amb la xocolata fosa i llavors de sèsam caramel.litzat.






4 comentaris:

  1. Qué moníssimes i qué boníssimes! Que us milloreu tots per casa!

    ResponElimina
  2. Hola, felicidades por tu blog. Es realmente agradable y cuántos hermosa receta. Me he unido a sus partidarios. Si te gusta la falta falta también. Francesca.

    ResponElimina
  3. Uauu quina pinta!! i amb el gustet a llet condensada han d'estar bones bones!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...