dijous, 21 de febrer de 2013

Gintònic Mascaró 9 amb Menta i Romaní

Aquest cap de setmana varem fer una escapadeta amb uns amics a una casa rural, i com marca la tradició no hi van faltar els nostres moments gins.

Com encarregada de la beguda vaig portar Seagram's i la Mascaró 9, ginebra d'alta qualitat feta a casa, i que podem trobar a un preu força econòmic.

Mascaró 9 es tracta d'una ginebra tipos London Dry de 40% alc/vol obtinguda per doble destil.lació en alambí de coure, utilitzant els botànics clàssics procedents del mediterrani (els ginebrons per la seva elaboració són de la Serra de la Llacuna, una serralada propera a les destil.leries.)

Amb olfacte hi destaquen les notes clàssiques de ginebró i notes cítriques, en boca seca, especiada i anisada, amb sabor prolongat al paladar i gust marcat de ginebró, i una final presència de pebre negre.



Ingredients
-Gel
-Llimona
-Menta
-Romaní
-5cl Mascaró 9
-Tònica

Preparació
Us deixo aquest enllaç del Sumiller Xavi Nolla, a on es veu perfectament pas a pas com com fer-lo, jo a més a més al final vaig afegir-hi una petita fulla de menta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...