Aquest és el meu cake preferit. L'he fet infinitat de vegades, ja sigui, perquè m'encanta, perquè els hi encanta els de casa, perquè es super fàcil i ràpid de fer, perquè el pots deixar preparat al dia abans, perquè no has de patir si l'has de transportar, i el perquè definitiu...perquè allà a on va triomfa.
Ja fa molt de temps que vaig treure aquesta recepta del blog el Rincon de Bea, però aquests últims mesos l'he fet varis cops per postres amb varis dinars que he tingut, i com que agradat tant i m'estan reclamant la recepta, finalment m'he decidit a publicar-la.
A primera vista sembla un cake pesat i sec, però tot el contrari, si us agrada la xocolata us recomano que el proveu, té una textura deliciosa i un gust de xocolata boníssim.(si no us agrada aquest tipus de formatge, no patiu perquè personalment no és el meu fort, i amb aquest cake jo encara no l'hi ha sabut trobar-li el gust)
- Preparar-lo al dia abans i deixar-lo reposar unes 24 hores a la nevera
- Un cop refredat totalment embolicar-lo amb paper film
- Menjar-lo fresquet, acabat de treure de la nevera.
- 100g de mantega
- 125g de sucre
- 3 ous
- 150g de farina
- 1 cullerada de llevat
- 1 beina de vainilla
- 200g de formatge tipus Philadelphia
- 150g de xocolata de cobertura 70%
- 100g de perles de xocolata
Procediment
Fonem al bany maria o el microones (amb intervals de 30 segons) la xocolata de cobertura i la reservem.
Comencem a batre la mantega i la sucre fins que hagi doblat el volum i tinguem una mescla suau i esponjosa.
Afegim a la mescla les llavors de la beina de vainilla, continuem batent i afegim el formatge tipus Philadelphia fins que estigui tot ben integrat.
Posem els ous un a un, no posem el segon fins que el primer no estigui totalment integrat i al mateix amb el tercer.
Continuem, afegint la xocolata de cobertura que tenim fosa i batem fins que estigui ben barrejada a la mescla.
Barregem la farina i el llevat (es important que l'haguem tamisat prèviament), fins que ja no ens quedi cap resta blanca.
Ara agafem una espàtula i a mà barregem les perles de xocolata.
Introduïm la massa dins un motlle rectangular (untant amb mantega i farina) i allisem la superfície.
Posem al motlle al forn prèviament calent a uns 160º (jo li poso la posició turbina baix) i el deixem uns 45 minuts, l'anem controlant fins que el punxar-lo no surti el bastó net.
Deixem refredar sobre una reixeta uns 10 minuts, desemmotllem i el deixem refredar el cake completament sobre una reixeta.
Quan estigui fred l'emboliquem am paper film i el deixem a la nevera unes 24 hores.
Ja tinc ganes de provar de fer-lo!!! No m'estranya que t'encanti! Una abraçada!
ResponEliminaHola guapa t'he nominat als premis Liebster award.
ResponEliminahttp://hortpollet.blogspot.com.es/2013/05/premi-damics-blocaires.html
Bufff crec que és difícil trobar algú a qui no li agradi, no???? jo estic segura que no li faria cap lleig!!
ResponEliminaNo he tastat mai aquesta combinació però deu ser realment bona.
ResponEliminaPetons