dimarts, 5 de febrer del 2013

Roques Suïsses de Xocolata


He fet aquestes roques varies vegades, perquè l'elaboració es sencillíssima i els resultats són sorprenents. He trobat varies receptes per fer roques, però aquesta amb l'ametlla caramel.litzada és la clau!! L'heu de provar no decepcionarà a ningú.

Ingredients
-400g de palets d'ametlla crua
-100g de sucre glaç
-20g de mantega
-200g de xocolata negre
-200g de xocolata amb llet
-200g de xocolata blanca

Preparació

Posem l'ametlla i el sucre glaç amb un casso, ho posem a escalfar a foc mig-alt sense parar de remenar. Primer l'ametlla va quedant blanca, però a mesura que el sucre es va fonent va canviant de color i enrossint-se.
Un cop l'ametlla ja està ben caramel.litzada, abaixem el foc i afegim la mantega, ho barregem bé fins que s'hagi fos.
Seguidament aboquem l'ametlla caramel.litzada sobre un paper de forn, ben estirada i separada i ho deixem refredar.
A continuació fonem la xocolata, jo vaig començar per la xocolata negre (l'anem desfent al micro amb intervals de 30 segons i anem remenant)fins que estigui completament fosa, anem introduint dins la xocolata els bastonets d'atmella caramel.litzants i amb dues forquilles agafem muntunets i els anem deixant damunt de paper de forn, hi ho deixem refredar.... quan haguem acabat amb la xocolata negre, continuem el mateix procès amb les altres xocolates, i a disfrutar!!!!
Vaig trobar la recepta  aquest bloc.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...