Crec que és el primer cop que faig una recepta i la publico al mateix dia. Aquest cap de setmana ha sigut molt diferent del que em pensava que seria inicialment, ahir havia d'anar a Tàrrega, però al final no va poder ser, ja que el Guillem no es trobava gens bé, i vaig haver de portar-lo al metge, i després jo, vaig estar tota la tarda sense fer res tombada al sofà, no tenia forces de res, ja em rondava alguna cosa.
Aquest matí he decidit canviar el xip i distreure'm una mica fent cuinetes, tampoc em volia complicar-me molt la vida, perquè amb la grip que porto a sobre no sabia fins a on podia arribar, i he pensat en aquestes galetes que vaig veure un dia al bloc, jo les he banyat amb xocolata i llavors de sèsam caramel · litzat que vaig comprar al Lidl.
El resultat espectaculars, molt fàcils de fer i amb un molt bon gustet de llet condensada i excel·lent combinació amb la xocolata i el sèsam caramel·litzat.
Ingredients
-100g de mantega a temperatura ambient
-100g de llet condensada
-140g de farina amb llevat incorporat (tipo bizcochona)
-1 sobre de sucre avainillat.
-1 punteta de sal
-xocolata per fondre
-llavors de sèsam caramel.litzat.
Preparació
Preescalfem el forn a 180 º
Batrem la mantega, juntament amb el sobre sucre avainillat i la punteta de sal, fins que quedi una barreja ben esponjosa i cremosa.
Afegirem la llet condensada en un fil i seguirem batent.
Tot seguit afegirem la farina tamisada i remenarem. amb moviments envolvents amb una espàtula, fins que ho tinguem ben incorporat.
Farem boletes amb la massa i les anirem posant a la safata de forn folrada de paper de forn o un silpat, separades entre si perquè no s'uneixin al enfornar.
Les introduirem al forn durant uns 12-15 minuts.
Les deixem refredar i finalment decorarem amb la xocolata fosa i llavors de sèsam caramel.litzat.
Qué moníssimes i qué boníssimes! Que us milloreu tots per casa!
ResponEliminaSúper aquest es galetes!!!
ResponEliminaUauu quina pinta!! i amb el gustet a llet condensada han d'estar bones bones!!
ResponElimina