Després d'estar tants dies sense publicar cap entrada, la veritat es que ja no sabia com posar-m'hi, i el cas es que tinc moltes receptes pendents d'escriure perquè no he parat de fer postres boníssimes.
Aquest cóc ja l'he fet varies vegades ja que la combinació de taronja i xocolata negre es fantàstic.
Ingredients
- 3 ous
- 200g de sucre
- 1 iogurt
- 1 sobre de sucre avainillat
- 300g de farina
- 1 sobre de llevat
- 90g d'oli de gira sol
- 130g de perles de xocolata negre o trossets de xocolata
- 1 taronja
Comencem a batre els ous amb el sucre, fins que veiem que han doblat el volum i ens queda la barreja més esblanqueïda.
Deixem les barilles i amb una espàtula o llengua pastissera barregem el iogurt, l'oli, i el sucre avainillat, ho anem remenant amb moviments envolvents, (de baix cap a dalt).
Afegim la farina i el llevat tamisats i continuem remenant amb l'espàtula, (a poc a poc fins que estigui tot ben integrat), a continuació agafem la taronja sencera ben neta i la tallem a trossets i amb el turmix la triturem, afegim a la mescla i continuem remenant, i per acabar hi afegim la xocolata negre.
Aboquem la mescla a un motllo untant amb mantega, jo en aquest cas he fet servir un tipo bundt, i enfornem amb el forn calent durant uns 30 minuts a 180º o fins que comprovem que està fet.
Deixem les barilles i amb una espàtula o llengua pastissera barregem el iogurt, l'oli, i el sucre avainillat, ho anem remenant amb moviments envolvents, (de baix cap a dalt).
Afegim la farina i el llevat tamisats i continuem remenant amb l'espàtula, (a poc a poc fins que estigui tot ben integrat), a continuació agafem la taronja sencera ben neta i la tallem a trossets i amb el turmix la triturem, afegim a la mescla i continuem remenant, i per acabar hi afegim la xocolata negre.
Aboquem la mescla a un motllo untant amb mantega, jo en aquest cas he fet servir un tipo bundt, i enfornem amb el forn calent durant uns 30 minuts a 180º o fins que comprovem que està fet.
Deixem refredar uns 20 minuts sobre una reixeta, a continuació ho desemmotllem i ho deixem refredar completament sobre la reixeta.
Un cop fred jo vaig banyar-ho amb xocolata.
A mi també m'agrada molt la combinació de taronja i xocolata, que bo t'ha quedat! petons
ResponEliminaQuina bona pinta Sandra!. Segur que estaba boníssim...
ResponEliminaHola Sandra, aprofitant la enhorabona quina millor manera de celebrar-ho amb les companyes de feina!!!
ResponEliminaSe m'ha acudit fer la recepta del "Coc de taronja i xocolata" i convidar-les a un trosset de coc i un bon brindis amb cava.
:)
Fantàstic Analis, primer de tot moltes felicitats per aprobar el b2, t'ho mareixies!! I espero que a tu i a les teves companyes us hagi agradat el coc. Jo desde aquí també faré un brindis per tu. Molts petonets reina.
Elimina