Ginself és una ginebra que es comercialitza des de desembre de 2010, i està fabricada per Cellers i destil · leries Carmelità, de Benicàssim, Castelló.
Els botànics utilitzats són ginebre, escorça de taronja dolça i amarga, escorça de mandarina i llimona, arrel i llavor d'angèlica, flor de taronger i xufla.
El producte final ginebra nítida i transparent, suau, amb aroma a ginebre i cítrics, a la boca i predominen el ginebró, la xufa i la mandarina.
Aquest toc a xufla el distingeix de la resta i fa que sigui una ginebra especial
Preparació
Refredem la copa amb gel, acostumen a cabre uns 6 glaçons, a continuació
tallem un tros de taronja i només posarem les vores del costat,
l'afegirem a dins la copa.
Amb unes pinces torcerem el tros de taronja sobrant i el col.locarem a sobre la copa perquè només caiguin a dins les essències que deixi anar la taronja
Amb unes pinces torcerem el tros de taronja sobrant i el col.locarem a sobre la copa perquè només caiguin a dins les essències que deixi anar la taronja
Afegirem un parell de xufles que haurem tingut amb aigua unes 24 hores. (les aixafarem una mica amb les pinces perquè deixen anar l'essència xufla)
A continuació 5 cl de la Ginebra, en aquest cas Ginself
A continuació 5 cl de la Ginebra, en aquest cas Ginself
I finalment amb una cullerera trenada deixarem lliscar la tònica, amb aquest gintònic he utilitzat Fever.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada