He estat uns dies fora, i per totes les geladeries que passava
xafardejava de tot el ventall de gustos i colors de gelats que tenen als aparadors, aquest
estiu la novetat ha sigut el gelat de mojito, m 'agradat molt i he repetit en varies ocasions, jo encara no l'he provat de fer, però ho faré...
Aquest cop m'he atrevit amb aquesta recepta de gelat de Baileys, que vaig veure en uns dels taulells, ha quedat molt bo, amb un toc suau d'aquesta crema irlandesa i una textura molt cremosa.
Ingredients
- 250ml de llet sencera
- 200ml de nata líquida
- 75ml de crema de whisky Baileys
- 1 cullerada de "maizena"
- 2 cullerades de mel
Preparació
Amb un cassó posem la nata líquida, el Baileys, 200ml de llet i la mel, ho posem al foc i quan comenci a bullir hi afegim la "maizena dissolta amb 50 ml de llet", ho anem removent amb unes barilles, fins que comenci a espessir, retirem del foc i ho deixem refredar, ho tapem amb paper film.
Un cop fred ho posem dins la geladora uns 30 minuts
I posem al congelador perquè agafi mes consistència.
Aquest li haig de fer al meu home Sandra! Qué boníssim!!!
ResponElimina