diumenge, 11 d’agost del 2013

Pastís de formatge amb xocolata i base de "galetes bourbon"



Feia molt de temps que buscava les galetes bourbon,  no hi havia manera, en cap super de la vora les trobava, fins que l'altre dia vaig veure a la Pineda un supermercat nou, vaig anar directe a la zona de galetes, i la meva cara es va il.luminar de felicitat en veure-les totes ben col.locades a la prestatgeria, evidentment vaig carregar.
Ara només em faltava la resta d'ingredients per preparar aquest desitjat pastís que tenia a la llista de pendents des de feia molt de temps.
El resultat, no era menys d'esperar, boníssim suau, el toc just de dolçor i amb un gust de xocolata irresistible, i la clau,  la base d'aquestes galetes bourbon.
He tret la recepta del blog

Ingredients
  • 150g de galetes bourbon's (si no en trobeu,  podeu utilitzar qualsevol de xocolata)
  • 60g de mantega
  • 75ml d'aigua calenta
  • 3 cullerades de cacau en pols (valor)
  • 450g de "Philadelphia amb xocolata milka"
  • 200g de "Philadelphia normal"
  • 150g de sucre
  • 3 ous
  • 1 cullerada de "Maizena"
  • 2 cullerades soperes de "Creme Fraiche"
Preparació

Posem paper de forn a la base d'un motlle desmuntable de 20cm i greixem amb mantega la base i les parets.
Trèiem els formatges de la nevera i els deixem a temperatura ambient
Triturem les galetes senceres i les barregem amb mantega, fins que ho tinguem tot ben integrat, ho posem a la base del motlle prement amb les mans, fins que tinguem una base ben compactada,  ho deixem reposar a la nevera uns 30 minuts.
Escalfem al forn a 180º
Posem a bullir l'aigua i barregem al cacau en pols, ho deixem refredar.
Batem al mínim els formatges que tenim a temperatura ambient, amb el sucre, quan ho tinguem ben integrat afegim els ous (una mica batuts) d'un a un, fins que quedin ben incorporats a la mescla.
Afegim les dues cullerades de la "creme fraiche", una cullerada de "maizena i continuem batent.
Afegim la xocolata que tenim desfeta amb l'aigua calenta i continuem batent fins que quedi tot ben integrat.
Aboquem la mescla per sobre de la galeta del motlle que tenim refredant a la nevera (ens sobrarà mescla jo vaig reservar-la per fer-ne un pastís  petit amb base de galetes normal)
Ho posem al forn i ho deixem durant uns 45 a 55 minuts (fins que veiem que el pastís està ben quallat però del centre encara es mou una miqueta, no punxem, acabarà de fer-se amb el calor del mateix pastís)
Ho retirem del forn i deixem sobre una reixeta, no desemmotllem simplement passem un ganivet per les parets del motlle.(és perquè no s'esquerdi quan es refredi)
Deixem refredar dins del motlle i quan estigui fred ho posem a la nevera tapat amb paper film, un mínim de 6 hores.
Desemmotllem i disfrutem


3 comentaris:

  1. Espectacular Sandra!!! Provaré això del philadelphia amb milka!

    ResponElimina
  2. Uauu quina delícia!!! quines ganes m'han entrat de provar-ne un trosset! jejej petons

    ResponElimina
  3. Sandra, si ens oblidem que aquest pastís deu ser una autèntica bomba calòrica (jejeje), segur que està boníssim!! A més, t'ha quedat espectacular!
    Petons!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...