Feia molt de temps que buscava les galetes bourbon, no hi havia manera, en cap super de la vora les trobava, fins que l'altre dia vaig veure a la Pineda un supermercat nou, vaig anar directe a la zona de galetes, i la meva cara es va il.luminar de felicitat en veure-les totes ben col.locades a la prestatgeria, evidentment vaig carregar.
Ara només em faltava la resta d'ingredients per preparar aquest desitjat pastís que tenia a la llista de pendents des de feia molt de temps.
El resultat, no era menys d'esperar, boníssim suau, el toc just de dolçor i amb un gust de xocolata irresistible, i la clau, la base d'aquestes galetes bourbon.
He tret la recepta del blog
Ingredients
- 150g de galetes bourbon's (si no en trobeu, podeu utilitzar qualsevol de xocolata)
- 60g de mantega
- 75ml d'aigua calenta
- 3 cullerades de cacau en pols (valor)
- 450g de "Philadelphia amb xocolata milka"
- 200g de "Philadelphia normal"
- 150g de sucre
- 3 ous
- 1 cullerada de "Maizena"
- 2 cullerades soperes de "Creme Fraiche"
Posem paper de forn a la base d'un motlle desmuntable de 20cm i greixem amb mantega la base i les parets.
Trèiem els formatges de la nevera i els deixem a temperatura ambient
Triturem les galetes senceres i les barregem amb mantega, fins que ho tinguem tot ben integrat, ho posem a la base del motlle prement amb les mans, fins que tinguem una base ben compactada, ho deixem reposar a la nevera uns 30 minuts.
Escalfem al forn a 180º
Posem a bullir l'aigua i barregem al cacau en pols, ho deixem refredar.
Batem al mínim els formatges que tenim a temperatura ambient, amb el sucre, quan ho tinguem ben integrat afegim els ous (una mica batuts) d'un a un, fins que quedin ben incorporats a la mescla.
Afegim les dues cullerades de la "creme fraiche", una cullerada de "maizena i continuem batent.
Afegim la xocolata que tenim desfeta amb l'aigua calenta i continuem batent fins que quedi tot ben integrat.
Aboquem la mescla per sobre de la galeta del motlle que tenim refredant a la nevera (ens sobrarà mescla jo vaig reservar-la per fer-ne un pastís petit amb base de galetes normal)
Ho posem al forn i ho deixem durant uns 45 a 55 minuts (fins que veiem que el pastís està ben quallat però del centre encara es mou una miqueta, no punxem, acabarà de fer-se amb el calor del mateix pastís)
Ho retirem del forn i deixem sobre una reixeta, no desemmotllem simplement passem un ganivet per les parets del motlle.(és perquè no s'esquerdi quan es refredi)
Deixem refredar dins del motlle i quan estigui fred ho posem a la nevera tapat amb paper film, un mínim de 6 hores.
Desemmotllem i disfrutem
Espectacular Sandra!!! Provaré això del philadelphia amb milka!
ResponEliminaUauu quina delícia!!! quines ganes m'han entrat de provar-ne un trosset! jejej petons
ResponEliminaSandra, si ens oblidem que aquest pastís deu ser una autèntica bomba calòrica (jejeje), segur que està boníssim!! A més, t'ha quedat espectacular!
ResponEliminaPetons!