Bloc Personal de cuina principalment postres i altres tresors que vaig guardant dia a dia
dimecres, 31 d’octubre del 2012
Olives Arbequines
Com que ja em quedaven pocs pots d'olives d'anys anteriors, enguany he tornat a collir olives arbequines i n'he preparat uns quants pots. Sempre les havia preparat amb sal i farigola, però enguany buscant receptes m'he atrevit amb aquesta.
INGREDIENTS
Olives Arbequines
110 gr de Sal per litre d'aigua
Farigola i Romaní
Llimona a trocets
Alls
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar posem les olives en un recipient amb aigua (jo utilitzo ampolles grans de 5 o 8 litres d'aigua i els hi tallo la part de dalt) i les hem de deixar reposar durant 9 dies, canviant l'aigua cada dia.
Passat els 9 dies passarem les olives per un colador i anirem omplint els pots de vidre amb olives, herbes aromàtiques, all, i llimona i quan estigui el pot ple l'omplirem de la barreja d'aigua amb sal (110g de sal per litre d'aigua ben barrejat) i tirarem un rajolí d'oli per damunt i tancarem el pot.
Ara a esperar uns quatre mesos per menjar-les.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada