dimecres, 31 d’octubre del 2012

Olives Arbequines


Com que ja em quedaven pocs pots d'olives d'anys anteriors, enguany he tornat a collir olives arbequines i n'he preparat uns quants pots. Sempre les havia preparat amb sal i farigola, però enguany buscant receptes m'he atrevit amb aquesta.


INGREDIENTS

Olives Arbequines

110 gr de Sal per litre d'aigua
Farigola i Romaní
Llimona a trocets
Alls
Oli d'oliva

PREPARACIÓ


Per començar posem les olives en un recipient amb aigua (jo utilitzo ampolles grans de 5 o 8 litres d'aigua i els hi tallo la part de dalt) i les hem de deixar reposar durant 9 dies, canviant l'aigua cada dia.


Passat els 9 dies passarem  les olives per un colador i anirem omplint els pots de vidre amb olives, herbes aromàtiques, all, i llimona i quan estigui el pot ple l'omplirem de la barreja d'aigua amb sal (110g de sal per litre d'aigua ben barrejat) i tirarem un rajolí d'oli per damunt i tancarem el pot.


Ara a esperar uns quatre mesos per menjar-les.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...