Aquest dilluns a l'escola havíem de portar closques de fruits secs, així que hem vaig animar a trencar ametlles, les closques ja tenien destí, però és evident que alguna cosa havia de fer amb les ametlles.Vaig pensar que seria una bona idea fer Amaretti (són unes galetes típiques d'Itàlia fetes a base d'ametlles dolces i amargues, sucre i clara d'ou).
Us animo a que les proveu tenen un gustet molt bo, són super lleugeres i amb un moment estan fetes.
Hauré de repetir recepta perquè a casa han agradat a tots molt i ja han fet net!
Ingredients
- 210g d'ametlla mòlta
- 220g de sucre
- 2 clares d'ou
- 4 gotes d'extracte d'ametlla (per substituir les ametlles amargues)
Barregem el sucre amb l'ametlla.
Muntem les clares a punt de neu, un cop estiguin fermes hi afegim la barreja del sucre i l'ametlla i afegim les 4 gotes d'extracte d'ametlla, ho barregem bé i fem boletes de la midad'una nou, i les anem col.locant sobre paper de forn,(deixem una separació entre elles perquè no es toquin, ja que a dins el forn s'aplanen) i les empolvorem de sucre glas)
Col.loquem la safata al forn prèviament calent a 150º uns 30 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada