Feia temps que tenia a la llista de pendents aquests pans per hamburgueses, i aprofitant que ahir jugava el Barça, quin millor dia per preparar aquesta recepta, i preparar un sopar de futbol.
Mareta meva.... com vaig gaudir de tot plegat: de la remuntada i de la mega hamburguesa que hem vaig cruspir.. sens dubte la millor hamburguesa que he menjat mai... (la gràcia era el pa...es clar..!)
Ingredients
540g de farina de força
350g de buttermilk *
40g de sucre
10g de sal
1 ou batut
50g d'oli d'oliva
1sobre de llevat seca (o 25g de llevat fresca tipo levital)
* si no en tenim es pot fer amb 250ml de llet i una culleredeta de suc llimona (remenat i deixat reposar 10 minuts)
Preparació
Posem tots els ingredients a la cubeta de la panificadora i seleccionem el programa d'amassat.(si no tenim panificadora podem fe un volcà de farina i al centre afegir la resta d'ingredients i amassar a mà)
Un cop tinguem la massa a punt damunt d'una superfície enfarinada fem porcions d'uns 100g o 150g.
i li donem forma arrodonida, deixem reposar les porcions tapades amb un drap entre 1 o 2 hores fins que hagin doblat el seu volum.
Cobrim els pans amb llavors de sèsam, perquè s'enganxin millor podem polveritzar amb aigua per sobre.
I els introduïm al forn prèviament calent a 190º durant uns 30 minuts.
Vaig treure la recepta del bloc Ma Petite Boulangerie, a on hi podeu trobar infinitat de pans.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada